Καλώς Ήρθατε,

Ads 468x60px

Χρόνια Πολλά Πολλά & Καλαααααααααααααααααααα,



Χρονια πολλα σου ευχομαι να τα εκατοστησεις
να εχεις μεσ' τα χερια σου ο,τι επιθυμησεις


Σου Έυχομαι Μέσα άπο την Καρδιά μου τα Καλύτερα Υγεία Ευτηχία Χρόνια πολλά Πολλά & Κα@λααααααααααααααααααααα, Να Έχεις Ότι Αγαπάς και ΄Ενα Μεγάλο Χαμογελο να συντροφεύει την Ζωή σου!

Μαρία Χρυσάνθη Μιχαηλίδου


Χρόνια Πολλά Δημήτρη και Δήμητρα,









26 Οκτωβρίου γιορτάζει ο Δημήτρης και η Δήμητρα. Το όνομα ανάγεται από αρχαιοτάτων χρόνων, Δημήτριος, Δη (δωρικό τύπο του Γη) + μήτηρ, Μητέρα της Γης. Δημήτηρ υπήρξε μία από τις δώδεκα θεότητες του Ολύμπου. Κόρη του Κρόνου και της Ρέας, προστάτιδα της γεωργίας, του γάμου και της μητρότητας.

Ξακουστός επίσης υπήρξε ο φιλόσοφος, ρήτορας και πολιτικός Δημήτριος ο Φαληρεύς ο οποίος γεννήθηκε γύρω στο 360 π.Χ, όπως επίσης ο περιώνυμος, Δημήτριος ο Πολιορκητής, γιος του Αντίγονου και βασιλιάς της Μακεδονίας, 306π.Χ.

Το όνομα χαρακτηρίζει και την προσωπικότητα του ατόμου έτσι υποστηρίζεται ότι ο Δημήτρης έχει τα εξής χαρακτηριστικά: 
Είναι πεισματάρης και απαιτητικός, δεν είναι τόσο εύκολος στη συμβίωση. Καλός φίλος, αγαπάει τις αντρικές παρέες και το ποδόσφαιρο. Επηρεάζεται όμως απ' τη γυναίκα που αγαπά.

Η Δήμητρα είναι λογική πρακτική,γνωρίζει ποιό είναι το συμφέρον της, χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις, αγαπάει πολύ τα παιδιά.




Αναδημοσίευση Απο  Αcheloidahellenic.blogspot.gr